Kahramanmaraş'ta Sulama Kanalına Devrilen Otomobilde 1 Ölü!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde hareket halindeki bir aracın kullanıcısının, direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu otomobil sulama kanalına devrildi.

09.03.2020-17:43 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-17:43) Kahramanmaraş'ta Sulama Kanalına Devrilen Otomobilde 1 Ölü!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde hareket halindeki bir aracın kullanıcısının, direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu otomobil sulama kanalına devrildi. Türkoğlu'da meydana gelen kazada otomobilde bulunan 1 kişinin hayatını kaybettiği tespit edilirken 1 yaralının olduğu dile getirildi.

Kahramanmaraş'a bağlı bir ilçe olan Türkoğlu'da, Bahattin Ateş'in hakim olduğu bir otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Nurdağı sınırından geçen sulama kanalına devrildi. Olay yeri görgü tanıklarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda Acil Sağlık, emniyet ve itfaiye ekibi intikal etti.

Sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından kazada 1 can kaybı ve 1 yaralının olduğu ortaya çıktı. Otomobilde can veren kişinin Nurhan Ateş adlı bir kadın olduğu bildirildi. Yaralanan sürücü ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından Türkoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal