Kahramanmaraş'ta Çocuğunu Dışarı Çıkaran Baba: Ölürse Benim Çocuğum

Coronavirüs tedbirleri kapsamında ülkemizde 20 yaş ve altının sokağa çıkması yasaklanırken, Kahramanmaraş'ta 10 yaşındaki çocuğunu dışarı çıkaran baba, "Ölürse de benim çocuğum, sana ne oluyor?" dedi.

09.04.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-15:47)

 Ülkemizde etkisini artıran coronavirüs salgını nedeniyle önemli tedbirler alınmaya devam ediliyor. Bunlardan biri ise virüsün yayılmasında rol oynayan gençler için geldi. 20 yaş ve altı gençlerin sokağa çıkması yasaklanırken, bu yasağa uymayanlar için cezai işlem uygulanıyor. 

Kahramanmaraş'ta yasağa rağmen 10 yaşındaki çocuğunu sokağa çıkartan M.A. adlı kendisine 'baba' diyen bir kişi söyledikleriyle tepki çekti. Kentin en işlek yerlerinden olan Trabzon bulvarından uygulama yapan ekipler, 10 yaşındaki çocukları ile yürüyen bir çifti gördü. Polis ekipleri çifte yasağı hatırlattı ve ceza yazılacağını söyledi. Bu durum üzerine anne ise çocuklarını bırakacak kimsenin olmadığından dolayı yanlarında çıkarttıklarını söyledi.

"TEPKİ İÇİN CEZA ALIRSAM SIKINTI ÇIKARIRIM BURADA"

Polisler aile için cezai işlem uygularken bu duruma tepki gösteren çocuğun babası M.A., "Çocuk benim. Ölürse benim çocuğum, sana ne oluyor? Ağabey bak, lütfen sinirlerimi zorlamadan cezamızı yazın, alıp gideyim. Bir tanesi yeter, ikinci bir ceza da tepki için alırsam sıkıntı çıkarırım burada." dedi.

Ekipler Kabahatlar Kanunu kapsamında 392 lira para cezası kesit. Çift daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Öte yandan sosyal medyada bu olaya tepki gösterildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal