Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Tüm Makam Araçlarını Kaldırdı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediyedeki bütün makam araçlarını kaldırdı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerine görev dışında araç verilmeyecek.

27.04.2019-14:58 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:55)

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye içerisindeki makam aracı kullanımına son verdiklerini söyledi.

Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, belediye bünyesinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri dahil hiçbir personelin makam aracı kullanmayacağını söyledi.

AKARYAKITTAN TASARRUF EDİLMESİ HEDEFLENİYOR

Bütün belediye personelinin görevlere resmi araçlarla gideceğini ve görevler haricinde araç kullanılmayacağını ifade eden Oğuz, uygulamayla akaryakıttan tasarruf edilmesinin amaçlandığını aktardı.

"KAMU KAYNAKLARINI EN FAYDALI ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ"

Kahramankazan Belediyesinde kamu kaynaklarını en iyi biçimde kullanacaklarını söyleyen Oğuz, bu hususta Türkiye'ye örnek olmak istediklerini kaydetti.

"MİLLETİMİZİN BİZE VERDİĞİ EMANETE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKACAĞIZ"

Oğuz, "Kahramankazan halkının teveccühleriyle 31 Mart'ta belediye başkanı oldum. Milletimiz bizlere ilçemizin idaresini emanet verdi. Başta şahsım olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarımla kamu kaynaklarını en iyi ve yararlı biçimde kullanacağız. Halkımızın bize verdiği emanete gözümüz gibi bakacağız." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal