Kadir Şeker İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Parkta sevgilisine şiddet uygulayan Özgür Duran'a müdahale etmek isterken ölümüne sebep olan Kadir Şeker için istenen ceza belli oldu. Mahkeme hazırlanan iddianameyi kabul ederse, Kadir Şeker 12 yıldan 19 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak.

18.03.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-10:13) Kadir Şeker İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Olay, 5 Şubat Çarşamba akşamı Sulçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı'nda meydana geldi. Ayşe D. ve Özgür Duran arasında evde tartışma çıktı. Tartışma sonrası Aşye D., evden çıkarak parka gelirken bir süre sonra Özgür Duran da arkasından geldi. Çiftin tartışması burada da devam ederken, eve gitmek üzere olay yerinden geçen Kadir Şeker, Özgür Duran'a müdahale etti. Şeker'in müdahalesi sonrası ikili arasında arbede çıktı. Çıkan arbede sırasında Şeker yanında getirdiği bıçağı çıkarttı ve Özgür Duran'ı kalbinden bıçakladı. Duran hayatını kaybederken, Şeker 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

12 YILDAN 19 YILA KADAR HAPİS CEZASI

İddianamede Şeker'in 'kastan adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi. Şeker'in, suçu tahrik altında işlediği belirtilerek, Türk Ceza Kanunu'nun 29. maddesine göre de indirim yapılması istendi. Şeker, hakkındaki iddianame Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilirse 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak. Ayrıca yanında taşıdığı bıçak için de 'Yasak Bıçaklar ve Diğer Aletlerle İlgili Suçlar ve Cezaları' kapsamında 6 aydan 1 yıla kadar yargılanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal