Kadir Şeker Cezaevinden Sınava Başvuru Yaptı

Konya'da, parkta sevgilisi Ayşe D.'ye şiddet uyguladığı öne sürülen Özgür Duran'a müdahale eden Kadir Şeker, çıkan arbede sonucu Özgür Duran'ı bıçakladı. Olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Şeker, üniversite sınavı için başvuruda bulundu.

09.03.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-12:56) Kadir Şeker Cezaevinden Sınava Başvuru Yaptı

Konya'da 5 Şubat Çarşamba akşamı meydana gelen olayda, Ayşe D. ve Özgür Duran arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Ayşe D., parka çıkarken, bir müddet sonra Özgür Duran parka geldi. İkili arasındaki tartışma burada da devam etti. Bu sırada olay yerinden geçen Kadir Şeker, Ayşe D.'nin şiddet gördüğü iddiası ile Özgür Duran'a müdahale etmek istedi. Özgür Duran ile Kadir Şeker arasında arbede çıktı ve Kadir Şeker, arbede sırasında yanında bulunan bıçakla Özgür Duran'ı kalbinden bıçakladı. Duran olay yerinde hayatını kaybederken, Şeker gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. 

Cezaevinde tutuklu olarak bulunan Kadir Şeker'in cezaevinden üniversite sınavları için başvuru yaptığı belirtildi.  Şeker, tutuklanmasının ardından, derslerinden geri kalmamak için ailesinden üniversiteye hazırlandığı ders kitapları ile sevdiği kitapları istedi. Cezaevindeki eğitim birimince üniversite sınavına hazırlanması için eğitmen eşliğinde destek verilen Kadir Şeker'in, yine eğitim birimindeki kütüphanede görev yaptığı ve orada da ders çalışabildiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal