‘Kadınlara Değer Katanlar Başarı Ödülü’ Semra Aydın Avşar’a Verildi

Kadın Girişimciliğini Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni’nin 2.si Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı.

04.11.2019-22:30 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-22:39)

İş, siyaset, sivil toplum ve medya dünyasının önde gelen isimleri Sarıyer Belediyesi’nin katkıları ile Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) tarafından düzenlenen Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi ve Ödül Töreni’nde buluştu.

Etkinlikte 27 kategoride ödüller verildi.

İstanbul Kadın Akademisi Platformu adına da başkan Semra Aydın Avşar ödül aldı.

İstanbul Kadın Akademisi Platformu 2010 yılında kurulmuş, kadın dayanışması ilkesi ile girişimci kadınlara network imkanı sağlayan bir platformdur.

Semra Aydın Avşar, İKAP Başkanı olarak yürüttüğü "Mutlu Anne-Mutlu Aile" ve "Haydi Kızlar Futbola" projeleriyle kendini yalnız hisseden ev kadınlarına ve kız çocuklarına umut olduğu, Türk kadınının şefkatini, gücünü ve başarısını temsil ettiğinden dolayı organizasyon jürisi tarafından ödülü almaya layık görüldü.

Semra Aydın Avşar, ‘Kadınlar Değer Katanlar Başarı Ödülü’nü TEKSAN Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Atatuncer ’in elinden aldı.

Semra Aydın Avşar şöyle konuştu: “İstanbul Kadın Akademisi Platformu tüm siyasi görüşlere eşit mesafede olan, kadın dayanışmasını önemseyen akademisyenler ve iş kadınlarından meydana gelmektedir. Yaşasın kız kardeşlik sloganı ile platformumuza üye tüm gönüllü kadınlarımız, kendi uzmanlık alanında diğer kadınlara destek olmaktadır. Girişimci kadınlarımıza yönelik verdiğimiz çeşitli eğitimler olduğu gibi mentorlük desteği de sunmaktayız."

"Diğer yandan evdeki kadınlarımızı da çok önemsiyoruz. “Mutlu Anne-Mutlu Aile” projemizle, sadece iş hayatındaki değil, ev hayatındaki kadınlarımızı da güçlendirmek istedik. Bu nedenle bir program dahilinde, annelere yönelik yürüttüğümüz çalışmalarla psiko-sosyal destek olmaya çalıştık ve çalışmalarımız bu çerçevede devam ediyor. Girişimci kadınlarımız, ihtiyaç duydukları eğitim destekleri ile ilgili bizimle iletişime geçebilir. Gönüllülerimiz ile her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal