Kadın Öğretmen İle Öğrencisi Arasında Yaşananlara Soruşturma Açıldı!

Kocaeli'nde kadın biyoloji öğretmeni ile erkek öğrencisinin güvenlik kameralarına takılan ve hoş karşılanmayacak görüntüleri hakkında soruşturma başlatıldı.

03.11.2018-09:26 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-10:44)

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, bir kafede buluşan A.Ç. (44) adlı kadın biyoloji öğretmeni ile O.O. (17) adlı erkek öğrencisinin güvenlik kameralarına takılan ve hoş karşılanmayacak olduğu iddia edilen görüntüleri hakkında soruşturma başlatıldı. Öğretmen ve öğrenci ise iddiaları reddetti.

GÖRÜNTÜLER VAR

Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki lisenin müdürü, biyoloji öğretmeni A.Ç. ile 12'nci sınıf öğrencisi O.O. arasında hoş karşılanmayacak davranışların olduğu, bunun da okullarının çevresindeki kafede güvenlik kameralarına takıldığını, görüntülerin de kafe sahibi tarafından kendilerine verildiğini, gerekli idari sürecin başlatıldığını ifade ederek, güvenlik kamerası görüntülerini içeren CD'yi emniyet müdürlüğüne teslim etti.

İFADELERİ ALINDI

Söz konusu olay üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma açarak, kadın biyoloji öğretmeni ile erkek lise öğrencisinin ifadelerini aldı. Lise öğrencisi O.O., ifadesinde, öğretmeni ile arasında herhangi bir birliktelik ve duygusal yakınlık olmadığını ifade etti.

SERBEST BIRAKILDI

Öğretmen A.Ç. de ifadesinde, öğrencisi ile aralarında herhangi bir birliktalik yaşanmadığını suçlamaları reddettiğini söyledi A.Ç., emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye gönderilirken, serbest bırakıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal