Kadın Komiser, Genci İntihardan Kurtardı

Antalya'da falezlerin ucunda bekleyen gencin intihar girişimi içinde olduğu anlaşılınca polis ekipleri arandı. Gelen ekiplerden kadın komiser genci intihar etmekten vazgeçirdi.

18.03.2019-16:44 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-17:24) Kadın Komiser, Genci İntihardan Kurtardı

Antalya'nın Kepez ilçesinde falezlere tırmanan genci görenler emniyet güçlerini aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri durumu anlamak için gencin yanına gitti.

 

Adının Ferhat olduğu genci intihardan vezgeçirmek için civardaki esnaflarda bölgeye geldi. Bu sırada itfaiye, ambulans ve deniz polisi de bölgeye ulaştı.

Falezlerin ucunda hareket eden genç herkesin yüreğini ağzına getirdi. Gnecin intihar edeceğin düşün kadın komiser onunla iletişim kurarak vazgeçmesini sağlamak için harekete geçti.

Kadın komiser tek başına falezlerin en ucuna kadar giderek gençle iletişim kurdu. Bir süre aralarında konuşma geçti ve sonrasında genç intihar etmekten vazgeçti.

NEDEN ORAYA ÇIKTIN SORUSUNA VERDİĞİ CEVAP GAZETECİLERİ DE ŞAŞIRTTI

İntihar etmekten vazgeçirilen genç ekiplerce bölgeden alındığı sırada gazetecilerin ''Neden oraya çıktınız?'' sorusuna ''Hiç, keyfimden'' yanıtını verince gazetciler de şaşırdı.

İletişim kurarak genç bir insanın hayatını kurtaran kadın komiser olay yerindeki görgü tanıkkları tarafından tebrik edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal