Kadıköy'de Vatandaşlar Duraklarda Otobüs Bekledi

Coronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'un da içinde bulunduğu 15 ilde hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kadıköy'de işe gitmek için dışarı çıkan vatandaşlar ise duraklarda saatlerce otobüs bekledi.

30.05.2020-13:09 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-13:00) Kadıköy'de Vatandaşlar Duraklarda Otobüs Bekledi

Ülkemizde coronavirüsle mücadele tüm hızıyla sürerken bu hafta sonu da 15 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İstanbul da bu iller arasında yer alırken, birçok vatandaş evlerinde kaldı. Kısıtlamadan muaf olan vatandaşlarımız ise işe gitmek için evlerinde çıktı fakat yine aynı sorun ile karşı karşıya kaldı. Maske takan işçiler sosyal mesafe kurallarına uyarken, saatlerce duraklarda otobüs bekledi.

İşe gitmek için evinden çıkan ve Kadıköy, Kozyatağı durağında otobüs bekleyen Murat Özkan, "İşe gidiyorum. Yasak devam etsin. En azından mikrop yayılmasın. Otobüsler biraz daha sık gelse daha iyi olacak. İki saattir yolda bekliyoruz." dedi.

"YARIM SAATTE BİR GELSE İYİ OLUR"

Yine otobüs bekleyen vatandaşlardan Murat Taşdelen, "İşe yetişmeye çalışıyoruz. Aslında biraz geç kaldım. Normalde bir saatte bir geliyor, yarım saatte bir gelse daha iyi olur. Sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda bazen gidemediğimiz anlarda oluyor." ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH OTOBÜS GELİR"

Tanju Bayraktar ise "İşe gitmek için otobüs bekliyorum. İşimizi yapacağız. Görevimizi yapıp döneceğiz, inşallah otobüs gelir. Sokağa çıkma yasağı bence hafta sonları haziranın sonuna kadar devam etmeli." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal