Kadıköy'de Simit Fırınında Çalışan İşçi Bıçaklandı

Kadıköy'de meydana gelen olayda, simit fırınında çalışan bir işçi gündüz vakti psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından defalarca bıçaklandı. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

06.06.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-11:00) Kadıköy'de Simit Fırınında Çalışan İşçi Bıçaklandı

Olay, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'ün Yel Değirmeni Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, psikolojik rahatsızlığı olduğu söylenen Bayram M. (36) Simit imalatı ve satışı yapan bir işyerinin önüne geldi. Bayram M., bir anda iş yeri çalışan Burhan Gökçe'ye saldırmaya başladı. 

Vücuduna 3-4 bıçak darbesi alan Gökçe, kanlar içinde yere yığıldı. Fırında çalışan diğer işçiler ve çevredeki vatandaşlar saldırgana müdahale etti. Olay ekiplere bildirilirken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri Bayram M.'yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. 

BİRBİRLERİNİ TANIYORLAR

Burhan Gökçe, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olduğu belirtilen Gökçe'nin hayati tehlikesi olduğu da aktarıldı. Olayla ilgili olarak konuşan ve saldırganı engellemeye çalıştığını belirten Çağdaş Morkoç, "Bir anda tartışmaya başlayıp kavgaya etti. Durup dururken hiçbir şey yoktu. Bıçağı çıkardı, 3-4 kez bıçakladı. Karnından, kollarından yaralandı. Psikolojik sorunları varmış. Birbirlerini tanıyorlar zaten." dedi.

Fırında çalışan bir işçi ise "Sorunları olan bir kişi geldi, bıçaklamaya başladı. Tanıyorlar birbirlerini, aynı köylüler. Orada otururken bıçakladı. Durumu ağır yoğun bakıma almışlar." ifadelerini kullandı.

Polislerin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal