Kadıköy’de Gazlı Şömine Yangını

Kadıköy'de 6 katlı binanın ikinci katındaki dairede söylenenlere göre gazlı şömineden yangın çıktı. Yangında ev sahibi ve bir itfaiyeci yaralandı.

11.01.2020-23:40 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-23:34) Kadıköy’de Gazlı Şömine Yangını

İtfaiye ekipleri binanın ikinci katında çıkan yangına yaklaşık bir saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Alevler nedeniyle üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangında yaralanan daire sahibi ve bir itfaiye eri ile dumandan etkilenen vatandaşlara ambulanslarda müdahale edildi.

ALEV ALEV YANDI

Dairenin alevli bir şekilde yanması ve panik anları bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı. Daire sahibinin polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde yangının gazlı şömineden çıktığını söyleyerek iddia edildi. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken binada hasar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

“PERDELER BİR ANDA ALEV ALDI, PATLAMA OLDU”

Yangın çıktığı sokakta esnaf olan Fethiye Düzgünoğlu da “Ben sokağın başında esnafım, lavaboya indim, çıktıktan sonra kafamı çevirdim baktım ev yanıyor. Binada mangal mı yaptılar diye düşündüm. Perdeler bir anda alev aldı. Patlama oldu, o panikle itfaiye aramak hiç aklıma gelmedi. Etraftaki insanlara koştum. Şu anda herhangi bir can kaybı yok, evde maddi hasar var, mahsur kalanları da itfaiye ekipleri kurtardı. Duman’dan birkaç kişi etkilendi. Onlara da sağlık görevlileri müdahale etti” diye konuştu.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal