Kaçırılan Kız Çocuğu İnşaatta Bulundu

Bornova ilçesinde, bir inşaatta elleri ve ayakları iple bağlı 12-13 yaşında olduğu belirtilen bir kız çocuğu mahalleli tarafından kurtarıldı.

27.10.2020-22:08 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-17:30) Kaçırılan Kız Çocuğu İnşaatta Bulundu

İzmir'in Kemalpaşa Mahallesi 7034 sokaktaki bir inşaattan yardım çığlıkları duyan vatandaşlar, sesin geldiği ikinci kata çıktıklarında 12-13 yaşlarında olduğu tahmin edilen kız çocuğunu elleri ve ayakları bağlı şekilde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

'POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ'

Elleri ve ayakları bağlı iplerden kurtarılan çocuk, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yapılan kontrolde, sağlık durumu iyi olduğu belirlenen talihsiz çocuk, polis merkezine götürüldü.

'2 KİŞİ TARAFINDAN KAÇIRILDIM'

Kız çocuğu ilk ifadesinde, kendisini eli silahlı ve yüzlerinde maske olan 2 kişi tarafından kaçırıldığını, şüphelilerin ellerini ve ayaklarını bağladığını kafasına da çanta geçirdiklerini söylemişti. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

"KENDİM PLANLADIM"

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan kız çocuğunun, kendisini kimsenin kaçırmadığını söylediği ve "Ailemden korkuyordum. Dışarıda vakit geçirmek için arkadaşlarımla buluştum ancak saatin geç olduğunu fark ettim. Onlar kızmasın diye bunu kendim planladım." dediği öğrenildi.

Kız çocuğu, ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal