Kaçak Kazı Esnasında Patlama, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Zirai tarım ilacından yaptıkları bomba definecinin hayatını kaybetmesine neden oldu. 

14.05.2019-15:18 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-15:10)

Antalya'da kaçak kazı yapan birkaç kişi zirai tarım ilacından imal ettiği patlayıcı infilak etti. Patlamada bir kişi olay yerinde yaşamını yitirdi, 1 kişi deyaralandı.

Antalya'ya 22 kilometre mesafede bulunan Doyran Mahallesi'de bir grup kaçak kazı çalışması yapmak istedi. Kaynaklardan alınan bilgiye göre, Pazartesi gecesi saat 23.45 sularında Doyran mahallesi Saklıkent kara yolunun 20 kilometresinde yer alan Manastır mevkinde patlama sesi duyuldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından  pek çok ekip gönderildi.

Jandarma ekiplerinin patlama yerinde yaptığı araştırmada, 6 erkek şahısın  belli bir süredir bölgede kaçak kazı için kesif yaptıkları öğrenildi. 

1 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ  

Kaçak kazı yapmak isteyen kişiler, olay bölgesinde patlayıcı madde kullandıkları esnada patlamanın etkisi ile Tevfik Sabuncular olay yerinde yaşamını yitirdi, K.G. ise yaralandı. Yaralı, patlama yerinden alınarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi.

Grubun zirai tarım ilacından patlayıcı imal ettikleri tespit edilirken, olayla ilgili gözaltına alınan İ.E. Y.K. A.B. ve Y.Y. ise ifadelerinin alınmasından sonra serbest kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal