Kabine Dışı Kalan Mehmet Şimşek'ten İlk Açıklama

Yeni kabinenin açıklanmasının ardından 11 yıllık bakanlık dönemi sona eren Mehmet Şimşek'ten bir açıklama geldi. Şimşek, yeni bakanlara başarılar dilerken, herkesten de helallik istedi.

10.07.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-11:42) Kabine Dışı Kalan Mehmet Şimşek'ten İlk Açıklama

Mehmet Şimşek, yeni kabinenin duyurulmasından sonra ilk açıklamalarını yaptı. Twitter'dan düşüncelerini aktaran Mehmet Şimşek'in açıklamaları şu şekilde;

İŞTE ŞİMŞEK'İN VEDA MESAJI

Şahıslar geçici, esas olan aziz milletimize hizmettir. 11 senedir büyük bir onur ve gururla devam ettirdiğim bakanlık vazifem bitti.

Bana, ülkeme hizmet etme ve babamın vasiyetini yerine getirme olanağı verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan'a şükranlarımı sunarım.

Siyasette özellikle ilk göz ağrım #Gaziantep ve baba ocağım #Batman'daki bütün hemşerilerime ve aziz milletimize yardımları için teşekkür ederim.

Bu vesile ile yeni kabinemizi tebrik eder, bayrağı devralan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni dönem ülkemize hayırlı olsun.

"ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Siyasete girdiğim 2007'den bu güne geride bir hoş sada bırakmaya çalıştım. Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz görev yaptık. Bugün vazifemi yeni arkadaşlara onurla devretmenin huzuru içindeyim.

Lütfen hakkınızı helal ediniz. Hoşçakalınız...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal