Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Onbaşı ve Uzman ÇavuşAlımları Ne Zaman? Başvuru Şartları Nelerdir?

2019 Yılı 4. grup uzman onbaşı ve uzman çavuş alımları ne zaman? Detaylar haberimizde...

19.09.2019-11:26 - (Son Güncelleme: 19.09.2019-11:20) Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Onbaşı ve Uzman ÇavuşAlımları Ne Zaman? Başvuru Şartları Nelerdir?

2019 yılı Jandarma olmak isteyen gençler tarafından en çok araştırılan konulardan bir tanesi uzman çavuş ve uzman onbaşı alımlarının ne zaman yapılacağı ve şartlarının neler olduğu araştırılan en çok konulardan bir tanesi. Jandarma Genel Komutanlığı uzman onbaşı, uzman çavuş ve subay alımları ne zaman? Başvuru şartları nelerdir? detaylar haberimizde...

Jandarma Genel Komutanlığı binlerce adayın merak ettiği ve beklediği duyuruyu geçen hafta yapmıştı. Yapılan ilk duyuruda mülakatın Ekim ayı sonuna kadar verildiği belirtildi 22 bin uzman erbaş alımı yapılacağı duyurdu.
Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamaya göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı(DKK) bünyesinde 2019 yılı için uzman erbaş alımı yapılacağı ve adayların en az lise mezunu olmasıyla birlikte son 2 KPSS'ye girmiş olması gerektiği belirtildi.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK) uzman erbaş alımları 9 Eylül ile 20 Eylül tarihleri arası yapılacağı belirtildi.

JANDARMA 2019/1 4. GRUP ÇAĞRISI NE ZAMAN YAPILACAK?

2. ve 3. gurubun ardından 4. grup çağrının ne zaman yapılacağı adaylar tarafından en çok araştırılan konuların başında geliyor. Henüz resmi bir açıklama gelmez iken 4. grup çağrısının Kasım ayında yapılması bekleniyor. Kalan 4. grup duyurusunun 3. grup mülakat aşamalarının bitmesi ardından yapılması bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal