İzmit'te Zabıtaya Kızıp Aracını Yakan Esnaf Az Daha Kızını Öldürüyordu

İzmit'te zabıtaya kızan bir esnaf aracını benzin dökerek ateşe verdi. Şahsın kızı ise alevlerden son anda kaçtı.

05.06.2020-17:59 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-17:51) İzmit'te Zabıtaya Kızıp Aracını Yakan Esnaf Az Daha Kızını Öldürüyordu

Olay, bugün İzmit'in Yahyakaptan Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Yahyakaptan'da yol kenarına çektiği kamyonetinde işgaliye bedeli karşılığında 20 yıldır karpuz satışı yaptığını öne süren Ahmet Karaman isimli şahıs, bu yıl gerekli izinleri alamadı. Bu durum karısında zabıta ekipleri Karaman'ın aracını kaldırmak istedi.

Karaman aracının kaldırılmasına karşı çıkarken, iki kızının yanında benzin dökerek aracı ateşe verdi. Benzin tutuşurken, Karaman'ın yanında bulunan kızı alevlerden son anda kaçmayı başardı. 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Karaman, "Ben 20 yıldır Yahyakaptan girişine tezgah kuruyorum. Her sene işgaliyemi ödüyorum. Üç ay sezonluk olarak karpuz satıyoruz. Bir yıldır zaten burada tezgah açıyorum. Bu yıl ne olduysa bir türlü bana tezgah açtırılmadı. Herkes açıyor. Aynı yerde açıyorlar. Bir tek bana açtırmıyorlar." ifadelerini kullandı. 

EKİPLER UYARDI

Araç, çevredekilerin yardımı ile söndürülürken, aracını yakan Karaman gözaltına alındı. Söndürülen araç ise Karaman'ın yardımcısı tarafından kaldırıldı. Belediye ekipleri ise kendisini uyardıklarını ve satış yapacak yer gösterdiklerini söyledi. Fakat şahsın bunu kabul etmeyerek izinsiz alansa satışa devam ettiğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal