İzmir'de Yıldırım Düştü: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir'in Kınık bölgelesinde baba ve 14 yaşındaki kızı yıldırım düşmesi neticesinde hayatlarını kaybettiler

11.07.2019-09:32 - (Son Güncelleme: 11.07.2019-09:28)

İzmir'in Kınık bölgelesinde, tütüncülük yaparak geçinen 47 yaşındaki Bayram Türkmen ile ve 14 yaşındaki kızı Tülin Türkmen, etkili olan sağanak yağış sebebiyle tütünlerinin ıslanmasını engellemek istedikleri esnada yıldırım düşmesi sonucu yaşamlarını yitirdiler

Söz konusu olay, saat 02.00 sularında kırsal Hamzalı Mahallesi Su Deposu bölgesinde gerçekleşti.

Geçimini tütüncülük yaparak sağlayan 3 çocuk babası Bayram Türkmen, ilçede etkili olan sağanak yağış sebebiyle kurutmak için beklediği tütünlerinin üzerini kapatmak için yaşadıkları barakadan çıktı.

Yanına kızı Tülin Türkmen'i de alan baba Türkmen, tütünlerin üzerini örtmek istedikleri esnada üzerlerine yıldırım düştü. Meydana gelen olay neticesinde, Bayram Türkmen ve kızı Tülin Türkmen ağır yaralandı.

Olayı gören yakınları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. İddiaya göre, olay yerine gelmeye çalışan sağlık ekiplerinin ambulansı çamura saplandı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmadan sonra ambulans çamurdan çıkartılırken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları kontrolde Bayram Türkmen ve Tülin Türkmen'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Baba ve kızın cansız bedeni, Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal