İzmir'de Otel Odasında Coronavirüse Rağmen Parti!

Ülkedeki coronavirüs salgını hızla yayılmaya devam ederken, bilinçsiz vatandaşlar da virüsün yayılmasına destek olmak için ellerinden geleni yapıyor. İzmir'de bir grup otel odasında parti düzenledi. Coronavirüs tedbirleri hiçe sayılırken, partiyi polis bastı.

03.04.2020-10:12 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-12:22)

Çin'den yayılan coronavirüs 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra birçok önlem ve tedbire rağmen bilinçsiz vatandaşlar olayın ciddiyetini kavrayamadı ve salgının yayılmasına destek oldu. Bu durum İzmir'de de meydana geldi.  İzmir'de bir grup genç otel odasında parti düzenledi ve bu görüntüleri de sosyal medya hesaplarından yayınladı. 

CEHALETİN ADINI EĞLENCE KOYDULAR

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre, gençler sosyal medya hesaplarından bu anları, 'Eğlence istenirse otel de kapatılır', 'Biz varsak eğlence bitmez' şeklinde yorumlarken alkol alıp dans etmeye devam ettiler. Polis ekipleri adresi belirledikten sonra otele baskın düzenledi. Ekipler otel yetkilisi M.G.'ye Türk Ceza Kanunu'nun 195. Maddesi gereğince salgına karşı alınan önlemlere uymadığı gerekçesiyle işlem yaptı. M.G.'nin 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanabileceği belirtildi. Polis ekipleri ayrıca parti veren gençlere de kabahatler kanununun 32. maddesine göre 280'er lira para cezası kesti.

Öte yandan partiyi düzenleyenler hakkındaki cezai işlem yeterli görülmedi. Sosyal medya kullanıcıları bu şahıslar hakkında caydırıcı işlemler yapılmasını istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal