İzmir'de Emekli Hakim 15 Yaşındaki Kızın Fotoğrafını Çekti

İzmir'de meydana gelen olayda, eski hakim M.E.'nin tramvayda 15 yaşındaki bir kızın fotoğrafını çektiği iddia edildi. M.E.'nin dosyası emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edildi.

11.07.2020-17:25 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-17:14) İzmir'de Emekli Hakim 15 Yaşındaki Kızın Fotoğrafını Çekti

Olay, bugün İzmir Karşıyaka Tamvayı'nda meydana geldi. Emekli hakim olduğu belirtilen M.E., iddialara göre tramvayda yolculuk yaptığı sırada telefonunu çıkartarak 15 yaşındaki kızın fotoğrafını çekti. Bunun üzerine kız M.E.'ye tepki gösterdi.

Yolculardan biri olayı cep telefonu kamerası ile kayıt altına alırken, 15 yaşındaki kıza diğer kadın yolcuların da destek verdiği görüldü. Kız, M.E.'nin telefonunu aldı ve fotoğrafının olup olmadığını kontrol etti. Telefonu kontrol eden kızın, 'Al, çekmişsin işte.' şekliden bağırdığı duyuldu.

Şikayet üzerine M.E. hakkında soruşturma başlatılırken, eski hakimin ifadesi İkmalen dosya üzerinden adliyeye sevk edildi. M.E.'nin ifadesinde, 'Ben özellikle kimsenin fotoğrafını çekmedim. Telefonumu yeni aldığım için kamerasını denemek istedim ve tramvayın içine rastgele doğrulttum.' dediği öğrenildi. 

Dosyanın incelenmesinden sonra eski hakim M.E., savcılık tarafından serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal