İzmir'de Bomba İhbarı! Tüm Çarşı Boşaltıldı

İzmir Karşıyaka'da polise gelen bomba ihbarı üzerine ekipler hemen olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından hiçbir patlayıcı maddeye rastlanmadı.

12.04.2018-18:07 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-18:01) İzmir'de Bomba İhbarı! Tüm Çarşı Boşaltıldı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, polise gelen bomba ihbarı üzerine her gün binlerce insana ev sahipliği yapan çarşı boşaltıldı. Uzman birimlerin, eğitimli köpeklerle yaptığı çalışmanın ardından herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

İzmir Emniyeti'ne gelen bomba ihbarı sonrasında, her gün binlerce insanın geldiği Karşıyaka Çarşısı'na Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinden birimler gönderildi. Ekipler, çarşının, Karşıyaka Vapur İskelesi yönünden başlayarak geniş bir bölgeye güvenlik şeridi çekti. Çevrede yer alan esnaf ve müşteriler de oldukları yerden uzaklaştırıldı. Bomba uzmanı birimler, eğitimli köpeklerle birlikte bölgeyi didik didik aradı. Aramalar sonrasında hiçbir patlayıcıya rastlanmazken, çevredeki insanlar da rahat bir nefes aldı.

Civardaki bir pastanede çalışan Onur Ergüngeç, çok kısa zamanda çarşının boşaltıldığını söyleyerek, "Polisimiz çok iyi çalışıyor, titizlikle bir çalışma yaptılar burada. Bir tedirginlik yaşandı tabii ki ama çok şükür hiçbir olumsuz bir durum olmadı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal