İzmir'de Bir Genci 300 Lira İçin Vurdular

Arkadaşına verdiği borç parayı ödeyemeyince ateş açtı. Ağır yaralanan Fırat A. hastahaneye kaldırıldı, M.F.Ö ise olay yerinden kaçtı.

17.09.2020-12:16 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-11:57) İzmir'de Bir Genci 300 Lira İçin Vurdular

İzmir'in Konak ilçesinde arkadaşına borcu olduğu öğrenilen F.A ve M.F.Ö bir tamirhane önünde karşılaşır. İikili bir süre tartıştıktan sonra M.F.Ö belinden çıkardığı tabanca ile Fırat A.2ya art arda ateş açar.

İzmir’in Konak ilçesindeki Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında M.F.Ö. (37), kendisine 300 lira borcu bulunan Fırat A. (24) ile bir tamirhane önünde karşılaştı.

Saldırgan olay yerinden kaçtı.

Fırat A., vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle kanlar içerisinde yere yığılırken, M.F.Ö. ise olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

AĞIR YARALI

Tamirhanede ölen M.F.Ö ihbarlar üzerine gelen ekiplerce İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan F.A.'yı ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Fırat A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Bir görgü tanığının ifadesine göre M.F.Ö.'nün, Fırat A.'ya “300 liramı neden vermiyorsun?” diyerek ateş ettiğini söylediği öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal