İzmir'de Babasını Öldüren Kız Nedenini Anlattı

İzmir'de iş insanı babasını öldüren 16 yaşındaki kız cinayeti babasının kendisine kötü davrandığı için işlediğini belirtti. Genç kız, "Sürekli hakaretler savuruyor, küfrediyordu." ifadesini kullandı.

02.05.2020-14:55 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-14:40) İzmir'de Babasını Öldüren Kız Nedenini Anlattı

Olay, 24 Mart'ta İzmir'in Buca ilçesi Yaylacık Mahallesi 185 Sokak'taki 4 katlı binanın zemin katındaki dairede meydana geldi. İş insanı Zafer U.'nun eşi P.U., sabah polisi arayarak evlerinin üst katındaki odada eşinin cesedini bulduğunu söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipler, yaptığı inceleme neticesinde kendisine ait silahı bulunan Zefer U.'nun intihar etmiş olduğunu değerlendirdi. Zafer U., otopsisinin ardından toprağa verilirken, soruşturma kapsamında Zafer U.'nın eşi P.U. ile kızlar N.U. ve İ.U.'nun ifadeleri alındı. Aile Zafer U.'nun intihar ettiğini söylese de ifadelerinde çelişkili söylemler saptandı. 

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından hazırlanan raporda, merminin kafatasına giriş açısı nedeniyle intihar değil, cinayet olabileceği belirtildi. Raporun doğrultusunda anne ve kızları gözaltına alındı.

"BANA KÖTÜ DAVRANIYOR VE KISITLIYORDU"

Zafer U.'nun kızı N.U., babasını kendisinin öldürdüğünü itiraf etti ve "Bana kötü davranıyor ve kısıtlıyordu. Sürekli hakaretler savuruyor, küfrediyordu. Taciz gibi bir durum yoktu. Babamı tabancayla öldürdükten sonra, olaya intihar süsü verdim." ifadelerini kullandı. Anne P.U.'nun ise "Silah sesini duymamıştım. Sabah kalktığımda kızım, 'Anne, ben babamı öldürdüm' dedi. Odaya gidip baktığımda şoka girdim. Kızım hapse girmesin diye panik yapıp, gerçeği açıklayamadım." dedi. 

Babasını öldüren N.U. tutuklanırken, anne P.U. ile diğer kızı İ.U.'ya ise konutu terk etmeme yönünde adli kontrol getirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal