İzmir'de AVM'de Silahlı Saldırı

Son dakika aktarılan bilgilere bakıldığında; İzmir’in Bornova ilçesinde elinde silahlı AVM’ye giren bir kişi sebebiyle alışveriş merkezi boşaltıldı. AVM'nin içinden silah sesleri gelirken, bölgeye pek çok polis ekibi sevk edildi.

12.03.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-12:52)

Son dakika aktarılan bilgilere bakıldığında; İzmir’in Bornova ilçesinde elinde silahlı AVM’ye giren bir kişi sebebiyle alışveriş merkezi boşaltıldı. AVM'nin içinden silah sesleri gelirken, bölgeye  pek çok  polis ekibi sevk edildi.

Olay, saat 11.00 sularında, Bornova'da olan alışveriş merkezinde gerçekleşti. Pompalı tüfekle alışveriş merkezine giren erkek zanlı, rastgele ateş etmeye başladı. Mağaza personelleri ve müşteriler, telaş yaşarken, ilgili birimlere ihbar üzerine alışveriş merkezine polis sevk edildi.

Bu esnada çoğu müşteri ve personel, dışarı kaçtı. Elindeki pompalı tüfekle bir müddet alışveriş merkezinde gezen zanlı, Bornova Emniyet Müdürü Gülden Türkal aracılığıyla ikna edilerek, teslim oldu. Türkal ve diğer polislerin alışveriş merkezinden çıkardığı zanlı, gözaltına alınırken, sorgulanmak için emniyete götürüldü. Hadiseyle alakalı soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal