İzmir'de 2 Bin 56 Uzman Erbaş Adayı Göreve Başladı

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı (TMH) Okul Komutanlığında eğitim gören 2 bin 56 uzman erbaş adayı, yemin etti.

20.09.2019-16:01 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-16:01)

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı (TMH) Okul Komutanlığında eğitim gören 2 bin 56 uzman erbaş adayının yemin töreni gerçekleşti.

TMH Okul Komutanlığı tarafından organize edilen tören, 29'uncu dönem 2 bin 56 uzman erbaş adayının yemin etmesiyle başladı.

'Gerektiğinde hayatlarını seve seve feda edecekler'

Törende söz sahini olan Okul Komutanı Jandarma Kurmay Albay İbrahim Aydın, öğrencilerin ettikleri yeminle cumhuriyete ve ulusa hizmet edeceklerini ve gerektiğinde hayatlarını seve seve feda edeceklerini dile getirerek mesleğe ilk adımı attıklarını kaydetti ve şöyle devam etti:

"Bize bu güzel evlatları yetiştiren çok kıymetli aileler, büyük fedakarlıkla yetiştirip Jandarma Genel Komutanlığı saflarına gönderdiğiniz evlatlarınız heyecan ve gururla huzurlarınızda bulunmaktadır. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır." ifadelerini kullandı. Aydın, ailelerin evlatlarına gösterdiği ilgiyi bu mukaddes ocak içerisinde komutanlarının da göstereceklerinden emin olunmasını istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından tüfekli hareket ve kuleden iniş gösterileri düzenlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal