İzmir'de 14 Yerinden Bıçaklanan Adam Hayatını Kaybetti

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen olayda bir adam, evinin önünde tartıştığı iki kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 14 yerinden bıçaklanan adam tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

29.05.2020-10:38 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-10:25) İzmir'de 14 Yerinden Bıçaklanan Adam Hayatını Kaybetti

Olay, İzmir'in Bornova ilçesi Atatürk Mahahllesi'nde meydana geldi. Öne sürülene göre, H.O. ve S.G. isimli iki kişi, Volkan Kaplan'ın evine geldi. Kaplan evinden çıkarken iki şahıs ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyürken, saldırganlar art arda bıçak darbeleri ile Volkan Kaplan'ı ağır bir şekilde yaraladı. 14 bıçak darbesi alan Kaplan, kanlar içinde yere yığılırken çevredekiler olayı ekiplere bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Kaplan'ı bıçaklayan şüphelileri suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Kaplan'ı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Kaplan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaplan'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri Kaplan'ı S.G.'nin mi yoksa H.O.'nun mu bıçakladığını araştırıyor. Ekiplerin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal