İzmir Depremi Kimin İhmali ?

İzmir'de meydana gelen depremin ardından CHP, yapılan ihmalleri hükumete yıkmaya çalışsa da gerçeklerin aslında öyle olmadığı ortaya çıkıyor.

02.11.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 02.11.2020-12:34) İzmir Depremi Kimin İhmali ?

Yapılan ihmalde suçlu oldukları için yalan haberleri çıkaranların ardından geriye dönük bir araştırma yapıldığında olayların gerçek yüzü ortaya çıkıyor.

CHP Bayraklı Belediye Başkanı, 'İzmir Belediyesi 13 senedir kentsel dönüşümle ilgili hiçbir adım atmadı.' ifadelerini kullandı.

Ortaya çıkan '2019'a kadar kentsel dönüşüm yetkisi vermedi.' iddialarının gerçeği yansıtmadığı gözler önüne seriliyor.



AK PARTİ'DEN UYARI GELMİŞ

Ak Parti'li Meclis Üyesi Hızal, CHP Bayraklı Belediye Başkanı'nı kentsel dönüşüme ilişkin Ağustos ayındaki uyarsında şu ifadeler yer aldı:

'10 yıldır kentsel dönüşümle ilgili bir çalışma yapılmadı. Son 16 ayda da sizin de bir çalışmanız olmadı. Bu alanların planları yok. Sizin bunu yapmamız gerekiyor'

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirilmemesi için imza kampanyası batlatmış ve aynı zamada eylem yapmış. Deprem tedbirlerinin alınmasının önüne geçmeye çalışmış.



2017 senesinde Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP'nin 'ihanet projesi' ifadesini kullandığı imar planlamalarını uygulamaya koyan CHP İzmir Belediyesi'ni imar çalışmaları hususunda ikaz etmiş.

CHP'nin 'ihanet projesi' diye adlandırdığı proje CHP İzmir Belediyesi'ninmiş.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal