İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan Tunç Soyer'e Açık Destek

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan CHP'nin İzmir adayı olan Tunç Soyer'e açıktan destek geldi. Kocaoğlu yaptığı açıklamada, "Gün ayrışma değil birleşme günüdür" dedi.

28.01.2019-12:05 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-12:00) İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan Tunç Soyer'e Açık Destek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında seçilen adaylar için destek mesajı paylaştı. CHP'nin İzmir Adayı Tunç Soyer'e açıkça destek veren Kocaoğlu, "Başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tunç Soyer olmak üzere, bütün belediye başkan adaylarımızla beraber durup dinlenmeden, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmelidir. Gün ayrışma değil birleşme günüdür" dedi.

"CHP'Lİ OLMAK BUNU GEREKTİRİR"

CHP'nin İzmir'de başarısının Türkiye çapındaki oy oranlarına da önemli katkı sağlayacağını söyleyen Kocaoğlu, "Ülkemizin geleceği ile alakalı endişelerin giderek büyüdüğü son günlerde, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran partinin üyeleri olarak, omuzlarımızdaki sorumluluk daha da artmaktadır. Aday tespit etme süreci öncesinde parti içerisinde meydana gelen demokratik mücadelenin bugünden sonra mutlaka sonlandırılması lazımdır. Cumhuriyet Halk Partililik bunu gerektirir. Gün ayrışma değil birleşme günüdür" diye konuştu.

"SAF TUTMA DURUMU ARTIK BİTMİŞTİR"

"Başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tunç Soyer olmak üzere, bütün belediye başkan adaylarımızla beraber durup dinlenmeden, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeli ve partimizin bayrağını yukarı, daha yukarı taşımalıyız. Fikir ayrılıkları, farklı aday adaylarının arkasında saf tutma durumu artık sona ermiştir. Bütün Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir ayrı-gayrıya düşmeden adaylarımızın arkasında birleşmelidir. Bize yakışan budur. Parti terbiyesi de zaten bunu gerektirir. Biz kişisel ikbali için değil, ülkesi, milleti ve partisi için yanıp tutuşan insanlarız. Türkiye'ye, Mustafa Kemal Atatürk'ün eserlerine ve ilkelerine, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve İzmir'e hep beraber sahip çıkmayı sürdüreceğiz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal