İzmir Belediyesi Yolları Yapmadı, Araçlar Çukura Düştü

İzmir'in Alpaslan Mahallesi'nde, yağış nedeniyle asfaltta çökmeler meydana geldi. Bu durum mahalleliye zor anlar yaşatırken, iki otomobil oluşan çukurlara düştü. Mahalleli ise bu durumun İzmir'in çilesi olduğunu söyledi.

05.03.2020-14:07 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-14:24)

Olay, İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Dün gece saatlerinde etkisini artıran yağmur nedeniyle Alpaslan Mahallesi 1620/12 sokakta yağış nedeniyle asfaltta çökmeler meydana geldi. Yolda biriken sular mahalle halkını zor durumda bırakırken, iki otomobil asfaltta oluşan çukurlara düştü. Yaşanan olayın ardından bölgeye gelen ekipler, maddi hasar oluşan araçları çukurdan çıkarttı ve doldurma çalışması başlattı.

Aracıyla çukura düşen sürücü yaptığı açıklamada, "Yağmur sebebiyle her yer kilit durumdaydı. Ben de işe yetişmek için ve yolu biraz olsun kısaltmak için bu sokağa girdim. Önümden iki araba döndükten sonra ben de döndüm. Yağmur suları çok yoğun aktığı için çukuru görmedim ve düştüm. 'Allah' dedim kaldım. Ekiplerin yardımıyla arabayı çıkardık. Kaportada biraz hasar var. Alt takımda hasar olup olmadığı serviste belli olacak." ifadesini kullandı. 

Öte yandan mahallede 50 yıldır oturduğunu belirten Yusuf Kurt, "Maalesef bu durum İzmir'in çilesi. Yetkililere defalarca söylememize rağmen ne yazık ki sonuç alamadık. Bir aydan beri mahalleye beton atılsın diye söylememize rağmen sonuç alınamadı. Her yağmurda bunu yaşıyoruz." dedi. 

Resul İnce ise, "Bu kış 4 araba bu sokakta çukura düştü. Başka hiçbir yerde bu görüntüyü bulamazsınız. Belediyeye söyledik ama hiçbir çözüm bulunamadı. Bu şekilde olmaz." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal