İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan S-400 ve Doğu Akdeniz Konularında Hükumete Destek

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, S-400 ve Doğu Akdeniz konularının milli konular olduğunu söyleyerek, "Dışarıda Tayyip Bey'e sallanan parmağı Türk devletine sallanan parmak sayarız" dedi.

12.07.2019-17:35 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-17:27) İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan S-400 ve Doğu Akdeniz Konularında Hükumete Destek

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400'lerin teslimatına başlandı. Doğu Akdeniz'deki gerginliklerin de etkisiyle ilk partide radarlar da ülkeye getirildi.

HÜKUMETE TAM DESTEK

Türkiye'nin tüm tehditlere rağmen S-400'leri alması Meclis'in de gündemine geldi. Meclis'te İYİ Parti adına söz alan Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, S-400 ve Doğu Akdeniz konularında hükumete destek verdiklerini açıkladı.

Bu konuların milli meseleler olduğunu söyleyen Ağıralioğlu, "İç politikada AK Parti'yle rekabetimize rağmen, dışarda Tayyip Bey'e sallanan parmağı Türk devletine sallanan parmak sayarız, bu anlamda millî bir duruş sergileriz." diyerek bu konularda hükumete olan desteklerini açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal