İYİ Partili Vekil Küfürlü Tezahürattan Dolayı Ceza Aldı

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, tribünde taraftarların arasında izlediği Denizlispor-Hatayspor maçında bir kısım taraftarın küfürlü tezahürat yapmasından dolayı ceza aldı.

15.09.2018-13:20 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-13:16) İYİ Partili Vekil Küfürlü Tezahürattan Dolayı Ceza Aldı

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında yapılan Denizlispor-Hatayspor karşılaşmasında yer aldığı tribündeki taraftarların bir kısmının çirkin ve kötü tezahürat yapmasından sebeple ceza aldı. Yasin Öztürk, maçı protokol tribünü yerine B Üst Kapalı tribünde Denizlispor taraftarlarının içinde takip etti. Fakat Öztürk de birkaç taraftarın çirkin ve kötü tezahürat yapması nedeniyle tüm tribünle beraber Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından maça girememe cezası aldı.

"UYGULAMAYI YETKİLİ MERCİLERE SORDUK, CEVAP BEKLİYORUZ"

B Üst tribün ile beraber A Alt tribündeki taraftarların da elektronik biletleri bloke oldu. Milletvekili Öztürk, yarın yapılacak Eskişehirspor karşılaşması için bilet almak istedi fakat bu engel ile karşılaştı. Öztürk, sporsever biri olarak Denizlispor'u taraftarların arasında desteklemek amaçlı protokol yerine tribünlerde maç izlemeyi tercih ettiğini söyleyerek, "Passolig uygulaması suçluları bireysel olarak belirlemek için getirildi. Fakat tribündeki herkese ceza veriliyor. Bu uygulamanın ayrıntılarını yetkili kurumlara sorduk, yanıt bekliyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal