İYİ Partili Özeren'in, Binali Yıldırım'ın Eşine Sözlediği Sözlerin Bedeli Ağır Oldu!

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a ağır sözler söyleme cüretinde bulunan İYİ Parti üyesi Levent Özeren'in bu tavrı cezasız kalmadı.

10.07.2020-08:07 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-07:50) İYİ Partili Özeren'in, Binali Yıldırım'ın Eşine Sözlediği Sözlerin Bedeli Ağır Oldu!

İyi Partili Levent Özeren, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın müstakbel karısı Semiha Yıldırım için Twitter üzerinden gerçekleştirdiği hakaret dolu paylaşım tepkisiz kalmadı.

Daha evvel de İyi Parti'den milletvekili adayı olan Levent Özeren, hakaret içerikli bu paylaşımından ötürü gözaltına alındı.

Söz konusu paylaşımda, Semiha Yıldırım için, 'Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!' sözlerini yazan Özeren maruz kaldığı eleştiriler sebebiyle bu açıklamaları hesabından silmişti.

Gelen tepkilerin şiddetlenmesi üzerine durum emniyete de yansıdı. Bunun üzerine 'Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme'suçuyla merkez Osmangazi ilçesi Çırpan mahallesindeki evinde ele geçirildi.

Öncesinde sağlık taramasına tabi tutulan Özeren ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Daha öncesinde de fütursuz eleştiriler yapan Levent Özeren, 2018'de, 15 Temmuz darbe girişimine yönelik paylaştığı açıklamalar sebebiyle de gözaltına alınmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal