İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'dan TBMM İddiası

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, parlamentosuz bir yönetim biçimi tasarlandığını iddia ederek bunun TBMM'yi kapatmaya kadar gideceğini iddia etti.

23.11.2018-09:25 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-10:06)

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, parlamentosuz bir yönetim biçimi tasarlandığını ileri sürdü. Türkkan tarafından yapılan açıklamada, ''TBMM çalışması fiilen 2 güne düşmesinden sonra, 'Bu kadar para alıyorlar, bir de çalışmıyorlar' denilecek. Beştepe de 'Çalışmayan Meclis, millete yük oluyor' deyip TBMM'nin feshine kadar gidebilir" ifadeleri yer aldı.

'TBMM'NİN FESHİNE KADAR GİDEBİLİR'

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM'yi, perşembe günleri çalıştırmama gayreti olduğunu, bu durumun parlamentoyu etkisizleştirme çabalarından biri olduğunu öne dürdü Parlamentosuz bir yönetim biçimi tasarlandığını savunan Türkkan, Cumhurbaşkanlığından gelecek hükümet kararlarını onaylayacak bir senato hayali kurulduğunu iddia etti. Türkkan, 'İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, parlamentosuz bir yönetim biçimi kurgulandığını iddia etti. Türkkan, 'TBMM çalışması fiilen 2 güne düştüğü andan itibaren, 'Bu kadar para alıyorlar, bir de çalışmıyorlar' denilecek. Beştepe'de , 'Çalışmayan Meclis, millete yük oluyor' deyip TBMM'nin feshine kadar gidebilir' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal