İYİ Partili İlçe Başkanları Kendilerini Akşener'in Evine Zincirledi

İYİ Parti'de Meral Akşener'in genel başkanlıktan istifa etmesinin ardından teşkilatlardan Akşener'e destekler de artıyor. İstanbul'daki 3 ilçe başkanı Meral Akşener'in evine giderek kendilerini eve zincirledi.

23.07.2018-16:20 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-16:16) İYİ Partili İlçe Başkanları Kendilerini Akşener'in Evine Zincirledi

Olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti'de tekrar genel başkanlığa aday olmayacağını ilan eden Meral Akşener için İYİ Parti İstanbul ilçe örgütlerinin, Akşener'in evinin önünde başlattığı oturma eylemi devam ediyor.

TEŞKİLATLAR YOLA ÇIKTI

Partililer, Akşener'in yeniden aday olması için talepte bulundu. İstanbul haricindeki teşkilatlarda vazifeli partililerin de İstanbul'a, Akşener'in evinin önünde bir araya gelmek üzere yola çıktıkları bildirildi.

İLÇE BAŞKANLARI KENDİLERİNİ ZİNCİRLEDİ

İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Bülent Ural, Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural ve Avcılar Teşkilat Başkanı Namık Şeker kendilerini Meral Akşener'in evine zincirledi.

"KİLİTLERİ KENDİSİ AÇACAK"

Eylemleri ile alakalı açıklama gerçekleştiren İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, "İYİ Parti yalnızca bir siyasi parti değildir. İYİ Parti Meral Akşener'in önderliğinde biraraya gelinen bir iyilik hareketir. Bu iyilik hareketinin de tek lideri Meral Akşener'dir. Kendimizi buraya zincirledik. Kendisi şahsen gelip bu zinciri açacak" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal