İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün Yasak Aşk Skandalı Antalya'yı Salladı!

İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı H. Ö hakkında skandal bir olay gün yüzüne çıktı. H.Ö'nün kıydığı ilk nikahtaki damadı makam şoförü yaptığı öğrenilirken, gelinle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.

27.07.2020-12:48 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-13:40) İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün Yasak Aşk Skandalı Antalya'yı Salladı!

İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı H. Ö ve makam şoförünün karısı arasında olan yasak aşk skandalı gündeme geldi. Ahmet Tilki adlı genç adam geçtiğimiz yıl bir çocuk annesi boşanmış olan Sümeyra Ballı ile nikah masasına oturmaya karar verdi. İkilinin nikahını Elmalı Belediye Başkanı H. Ö, 11 Nisan 2019 yılında kıydı.


İlk nikahını Ahmet Tilki ve Sümeyra Ballı çiftine kıyan İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı H. Ö çiftin evlenmesinin ardından tebrik etmek için sosyal medyada da paylaşımda bulunmuştu.


SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI


Belediyenin sosyal medya hesabından yayınlanan fotoğrafta "Birlikte bir ömür diyerek yola çıkan Sümeyra ve Ahmet Tilki çiftinin nikâhını kıyan Belediye Başkanımız, genç çiftimize bir ömür boyu huzur ve mutluluk temennisinde bulundu" ifadeleri kullanılmıştı.


H.Ö bir süre sonra Ahmet Tilki'yi makam şoförü olarak işe aldı. Ahmet Tilki, H.Ö ve eşi Sümeyra arasında olan yazışmaları gördü ve 20 Temmuz'da resmi olarak makan şoförlüğünden istifa etti.


KAMERA KAYITLARINDAN TESPİT ETTİ


Daha sonra dava açan Ahmet Tilki, dilekçesinde başkanla eşinin yazışmlarına ve uygunsuz fotoğrafları olduğunu ifade etti. Tilki'nin dilekçesinin devamında ise bir adreste buluştuklarını, çevredeki kamera kayıtlarında tespit ettiğini de belirtti.


Ahmet Tilki, ihtarnameyi sosyal medya hesabından paylaşarak "Ben namus ve şerefini parayla satacak kadar şerefsiz değilim". ifadelerini kullandı. Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra ise sosyal medya hesabından kendisini savunarak eşinin iftira attığını olayın doğru olmadığını söyledi.


'HESAP SORMAK İSTİYORUM'


Ahmet Tilki SABAH Gazetesi Antalya Haber Müdürü İbrahim Okumamış'a şu açıklamalarda bulundu: "Eşinden boşanıp İstanbul'dan dönen Sümeyra ile tanışıp evlenmeye karar verdik. Nikâhımızı da Başkan Halil Öztürk kıydı. Hayatım bu noktadan itibaren değişti. Başkan bir süre sonra beni işe alıp makam şoförü yaptı. Her şey yolunda giderken o telefon kayıtlarını gördüm ve neye uğradığımı şaşırdım. Hatta bir keresinde beni ilçe dışına göreve gönderip eşimle buluşma planları yaptıklarını tespit ettim. Çok üzgünüm. Boşanmak ve ikisinden de adalet önünde hesap sormak istiyorum. Ben bu yaşıma kadar namusu ve onuruyla yaşamış, ekmeğini kazanmanın derdinde olan biriyim."


İşte o yazışmalar:

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal