İYİ Partili Aytun Çıray'ın Ağabeyi AK Parti Aday Adayı Oldu!

İYİ Parti Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray'ın ağabeyi Haldun Çıray, AK Parti'den İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı için başvuru yaptı.

13.11.2018-15:58 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-15:47) İYİ Partili Aytun Çıray'ın Ağabeyi AK Parti Aday Adayı Oldu!

İzmir'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu İYİ Parti Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray'ın ağabeyi Haldun Çıray gerçekleştirdi. Partiye giderek aday adaylık başvurusu gerçekleştirdiğini, kimseye rica etmeyeceğini ifade eden Haldun Çıray, "Beni Cumhurbaşkanım atasın. Çünkü ben belediye başkanı olmak istiyorum" sözlerini söyledi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray'ın ağabeyi Haldun Çıray, iddialı açıklamalar yaptı. İzmir'de Tarım ve Kredi Kooperatifleri Teşkilatı ile Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nde uzun seneler vazife yapan Haldun Çıray, değişik siyasi partilerde de siyaset yaptı. Aday adaylık dosyasını veren Çıray, "Ben doğrudan doğruya gittim, başvurumu gerçekleştirdim, kimseye rica etmeyeceğim. Beni Cumhurbaşkanım atasın. Çünkü ben belediye başkanı olmak istiyorum. Herkese rica ederek gelen bir belediye başkanı değil. Cumhurbaşkanı, Büyükşehir Belediye Başkan adayını tespit edecek. Özgeçmişime baksın, sorsun soruştursun, bir karar alsın. Boynum kıldan ince. 'İzmir'in yüzü' falan diyorlar bazı adaylar için. Ben İzmir'in ta kendisiyim" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal