Şehit Cenazesinde Skandal Yaratan İYİ Partili Aylin Cesur'un 'Salda Gölü' Açıklaması Tepki Çekti

Türkiye'de en çok turist çeken bölgelerden biri olan Salda Gölü'ndeki iyileşme çalışmalarına uygunsuz ifadelerle karşı çıkan İYİ Partili milletvekili Aylin Cesur, nezaket sınırını zorlayarak "Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız" dedi.

06.07.2020-10:01 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-12:21)
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü'nde yapılan yenileşme çalışmalarına fütursuz ifadelerle tepki gösterdi.

İYİ Parti Burdur 2. Olağan Kongresi Burdur Belediyesi Halk Pazarı'nda düzenledi.

Aylin Cesur'un kongredeki açıklamaları ve aykırı üslubu dikkat çekti. Salda'da gerçekleşen iyileştirme çalışmalarına sert sözlerle tepki gösteren Aylin Cesur, "Biz o betonları oradan sökeriz, attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü'ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız" dedi.

ŞEHİT CENAZESİNDE FOTOĞRAF SKANDALI
Salda Gölü konulu söz konusu kongrede öngörüsüz bu açıklamaları gerçekleştiren Aylin Cesur, bir dönem şehit cenazesinde cemaatin önüne geçerek fotoğraf çektirme gibi bir skandala imza atmıştı.

Bahsi geçen bu olay Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında meydana gelmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal