İYİ Partili Aydın'dan MHP Lideri Bahçeli ve Arkaz'a Sert Eleştiri

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, MHP Lideri Bahçeli'nin davetinin ardından İYİ Parti'den istifa edip MHP'ye geçen Hayati Arkaz'ı eleştirdi. Aydın, hem Bahçeli'ye hem de Arkaz'a sert sözlerle yüklendi.

13.08.2018-18:12 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-18:38)

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısı ardından MHP tarafına geçen Hayati Arkaz'ı ve MHP liderini sert açıklamalarla eleştirdi. Koray Aydın, 'milletvekili transfer borsasını' açan Bahçeli'yi parti içişlerine karışmakla itham etti.

Koray Aydın sosyal paylaşım sitesi Twitter üstünden paylaştığı yazıda şu şekilde konuştu:

''MİLLETVEKİLİ TRANSFER BORSASI''

''Yıllar yılı Milletvekili transferi yapmamayı bir ilke olarak kabul eden Sayın Bahçeli, bugün hem partimizin içişlerine müdahale etmiş, hem de "Milletvekili transfer borsasını" açmak suretiyle, kendi kurallarını kendi eliyle yerle yeksan eylemiştir. Türkiye'nin ekonomik problemlerinin birinci gündem maddesi olduğu böyle bir dönemde, "Milletvekili transfer borsasının" Sayın Bahçeli tarafınca açılmış olmasını son derece anlamlı bulduğumuzu da açıkça söylüyoruz.''

PARTİYİ KARIŞTIRMAKLA SUÇLADI

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü kurultayında hem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tekrar güven tazelediğini, hem de partinin yetkili kurumlarının seçildiğini hatırlatan Aydın, ''Bu seçimler üstünden partimizi karıştırmaya niyet etmek hangi çarpık demokratik duruşun ürünüdür?'' biçiminde soru sordu.

''HANIMEFENDİ'Yİ İKNA EDİN'' SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Bir yandan "partisinin başına geçmesi için Hanımefendi'yi ikna edin" diyerek sözüm ona sorumlu bir devlet adamı duruşu çizerken, bir yandan Milletvekili transferi dönemini açmak, nasıl bir siyasi duruştur?

ARKAZ'IN SÖYLEDİKLERİNİ ANIMSATTI

''Partimizden istifa eden Sayın Milletvekili de yaklaşık bir ay önce 'Benim partim İYİ Parti, Genel Başkanım Meral Akşener. Sonuna dek de siyasetimi İYİ Parti'de yapacağım' demişti.'' diyen Aydın, ''Şimdi soruyoruz: 1 ayda ne değişti?'' diyerek Arkaz'ı eleştirdi.

''ÇELİŞKİLİ VE TRAJİKOMİK''

Gerek Sayın Milletvekilinin bu açıklamasını ve sonrasındaki davranışını, gerekse bugün dahil olduğu siyasi partinin Genel Başkanının bugün geldikleri çelişkili ve trajikomik yeri, milli iradenin sahibi aziz halkımızın şaşmaz takdirlerine bırakıyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal