İyi Parti'den İstifa Eden İlçe Yönetimi AK Parti'ye Katıldı

Mardin'de geçen hafta İYİ Parti'den istifa eden Nusaybin İlçe Başkanı Murat Turan ile yönetim kurulundaki üyeler, düzenlenen törenle resmi olarak AK Parti'ye katıldı.

02.01.2019-18:46 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-18:35) İyi Parti'den İstifa Eden İlçe Yönetimi AK Parti'ye Katıldı


AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, eski İyi Parti İlçe Başkanı Murat Turan ve arkadaşlarının AK Parti saflarında siyasete devam edeceğini açıkladı. 

Nusaybin'in PKK'lı teröristlerin saldırılarından büyük zarar gördüğünü vurgulayan Kılıç, ilçeyi modern bir şehir haline getirebilmek için yaklaşık 1,5 milyar lira yatırım yapıldığını kaydetti. 

İyi Parti'nin Millete Fayda Sağlamayacağına Kanaat Getirdik

İstifa eden eski İyi Parti Nusaybin İlçe Başkanı Murat Turan ise ilçe yönetiminin tamamının İyiParti'den istifa ettiğini söyledi.

"Milletimizin geleceğinin teminat altına alınmaya çalışıldığı bu dönemde siyasiler de üzerine düşeni yapıp toplumu aydınlatmalıyız. Bölge ve ülke şartlarını göz önünde bulundurduğumuzda İyi Parti'nin, HDP'nin ve CHP'nin bu millete fayda sağlamayacağına kanaat getirerek mensubu bulunduğumuz İyi Parti'den istifa ettik ve sizin huzurunuzda AK Parti'ye katılımımız gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Daha sonra Başkan Kılıç, İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman, AK Parti'ye geçenlere rozetlerini taktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal