İYİ Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek Açıklaması

İYİ Parti Sözcüsü Aytın Çıray'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklaması geldi. Çıray yaptığı açıklamada, "Ekonomik sıkıntıları kullanarak milli konularda taviz isteyenler olursa Sayın Erdoğan ve arkadaşları dik dursun. Biz yanlarında oluruz" dedi.

08.08.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-11:41)

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajı yolladı. Hükümetin ekonomik bakımdan geçirdiği bu zor günlerde dış ülkelere karşı dik durması halinde "yanlarında oluruz" ifadesini kullandı.

"EKONOMİ KONUSUNDA HAMASETİ BIRAKMALILAR"

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray "Sayın Erdoğan ve arkadaşları ekonomi hususunda artık hamaseti bırakmalılar, mahalli seçimleri unutmalılar ve bugüne dek ekonomide yaptıklarının tam 180 derece tersini yaparak yapısal önlemler almalılar. Ayrıca, ikaz ediyor ve ilan ediyoruz ki; Türkiye'nin içine düştüğü bu ekonomik darboğazı kullanarak, Kıbrıs dahil milli hususlarda siyasi tavizler talep eden olursa dik dursunlar ve bilsinler ki yanlarında oluruz." dedi.

"KAPISINA DAYANAN FİRMALARIN SAYISI ARTACAK"

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, "Hızla önlem alınmazsa eğer, borç yapılandırma isteği ile bankaların kapısına giden şirketlerin sayısı fazlalaşacak ve bankalar da 2001 krizini hatırlatır bir likidite sorunu ile karşı karşıya kalacaktır" dedi.

"2001 KRİZİNİ ANDIRIR BİR KRİZLE KARŞI KARŞIYA KALACAKTIR"

"Sonuçta hızla önlem alınmazsa eğer, borç yapılandırma isteğiyle bankaların kapısına gelen şirketlerin sayısı fazlalaşacak ve bankalar da 2001 krizini hatırlatır bir likidite sorunu ile karşı karşıya kalacaktır" diyen Çıray, şöyle dedi:

"SİYASİ TAVİZLER İSTEYEN OLURSA DİK DURSUNLAR"

"Sayın Erdoğan ve arkadaşları ekonomi hususunda artık hamaseti bırakmalılar, mahalli seçimleri unutmalılar ve bugüne dek ekonomide gerçekleştirdiklerinin tam 180 derece tersini yaparak yapısal önlemler almalılar. Ayrıca, ikaz ediyor ve ilan ediyoruz ki; Türkiye'nin içine düştüğü bu ekonomik darboğazı kullanarak, Kıbrıs dahil milli hususlarda siyasi tavizler talep eden olursa dik dursunlar ve bilsinler ki yanlarında oluruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal