İYİ Parti'de Kriz! İsyan Ederek İstifa Etti

İYİ Parti Düzce kurucu İl Başkanı ve 24 Haziran seçimlerinde şehirden milletvekili adayı olan Ercan Katırcıoğlu, partisinden istifa etti.

02.11.2018-14:48 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-14:37) İYİ Parti'de Kriz! İsyan Ederek İstifa Etti

İYİ Parti Düzce kurucu İl Başkanı olan ve 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti Düzce Milletvekili Adayı seçilen Ercan Katırcıoğlu, partisinden istifa ettiğini belirtti. Katırcıoğlu yaptığı açıklamada, İYİ Parti'de söylemlerle faaliyetlerin aynı olmadığını öne sürerek, şunları ifade etti:

FETÖ'CÜLER İŞİN BAŞINA GELDİ

'Türk siyasetine yeni bir bakış açısı kazadırmak için merkez sağ parti olarak kurulmuş olan İYİ Parti'nin içerisinde kurucu il başkanı ve milletvekili adayı olarak bulundum. Fakat zaman içerisinde söylenenlerle yapılan çalışmaların, ağızdan çıkan cümlelerle beyinden geçen düşüncelerin aynı olmadığı bir siyasi oluşumla karşı karşıya kaldık. Milliyetçi ve Ülkücü fikriyatın iktidara geleceği söylemiyle yola çıkılmış, fakat 'PKK'ya genel af çıkarılmalı', 'Abdullah Öcalan ev hapsine çıkarılmalı, ayda bir iki defa halkına seslenmelidir' ifadelerini kullanan bir kişinin genel başkan yardımcısı yapıldığı bir ortam hazırlandı. Yine Sayın Akşener'in 'Benim 7 sülalemde FETÖ'cü yok' ifadesinden sonra 7 sülalesi FETÖ'cü olanların il başkanlığı görevine getirildiğine acıyla şahitlik ettik. 25 Ekim 2017 tarihinde yola çıkan, fakat yol değiştiren bir siyasi partiyle karşılaştım. Yanlış trene bindiyseniz vagonda geri geri yürümenin bir anlamı olmayacağından yola çıkarak kurucu il başkanı ve milletvekili adayı, yüksek delege olduğum İYİ Parti'den istifa ediyorum.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal