İYİ Parti'de Genel Başkan Adayı Belli Oldu

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Meral Akşener'in de katıldığı Başkanlık Divanı toplantısı sonrası yaptığı basın açıklamasında "İYİ Parti Başkanlık Divanı 'Kongrede Tek Aday' kararını teyit etti" ifadelerini kullandı.

30.07.2018-18:37 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-19:05) İYİ Parti'de Genel Başkan Adayı Belli Oldu

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, yaptığı açıklamada İYİ Parti Başkanlık Divanının, bugün tekrardan Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında toplandığını ifade etti. Divan toplantısında, 12 Ağustos günü yapılacak olan 2. Olağanüstü Kongrenin değerlendirilip ve hazırlıklar için teknik ekipler oluşturulduğunu dile getiren Aytun Çıray, basın açıklamasında şöyle konuştu:

"Başkanlık Divanı’nın daha önce almış olduğu karar ve delegelerimizin iradesi gereği; Genel Başkanımızın, kongrede 'Delegelerin önerisiyle' yeniden ve tek Genel Başkan Adayı olarak gösterilmesi kararı teyit edilmiştir. Daha önce medya aracılığıyla milletimize tebliğ edilen karar, toplantıda Sayın Genel Başkanımıza da arz edilmiştir. İYİ Parti’nin gündeminde, 12 Ağustos’taki kongremiz ve yerel seçim çalışmaları vardır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal