İyi Parti'de Büyük Şok: 300 Kişi Cumhur İttifakına Geçti

Antalya'da İYİ Parti Kumluca İlçe Teşkilatı Kurucu üyelerinden Serkan Öztürk ve Veysel Akın’ın başını çektiği 300 kişilik ekip, partilerinden istifa edip Cumhur İttifakı'na katıldı.

27.03.2019-14:49 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-14:29) İyi Parti'de Büyük Şok: 300 Kişi Cumhur İttifakına Geçti

Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhur İttifakı’na geçen İYİ Partili grubun temsilcileri, Av. Serkan Öztürk, Av. Ali Dalgıç ve Veysel Akın'ı ile Büyük Birlik Partisi 2. sıra Kumluca Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Kayahan Uslu’yu Seçim Koordinasyon Merkezinin önünde yer alan platforma davet etti.

"SİZİNLEYİZ" MESAJI

Gruba ‘hoş geldin’ diyen Başkan Adayı Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Kumluca’nın geleceğinde benim de bir katkım olsun diyen güzel insanlar, ‘Kumluca Benim Sevdamdır’ diyen kardeşlerimiz aramıza hoş geldiniz. Onların parçası olmaktan onur duyduğum, Kumluca sevdalıları hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hep gönül birliği yaptığımız dava arkadaşlarımız, İYİ Parti'de görev almış, İYİ Parti'ye gönül vermiş 300 kardeşimiz bu akşam Avukat Serkan Öztürk ve Avukat Ali Dalgıç öncülüğünde buraya gelerek 'biz de sizinleyiz' dediler. Bize gurur verdiler. Hepsinden Allah razı olsun, hepsine teşekkür ediyorum. Davanız kutluysa, siz çıktığınız yolda samimiyseniz nehirler okyanusa akar. Bu akşam bunun öncülüğünü Serkan Öztürk ve Ali Dalgıç kardeşlerimizin yaptığı, İYİ Parti'deki al yıldızlı bayrak sevdalıları yaptı" 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal