İYİ Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Özal Beysum ve 24 Partili İstifa Ederek AK Parti'ye Geçti

İYİ Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Özal Beysum ve beraberindeki grup, seçimlere 1 gün kala partilerinden istifa edip AK Parti'ye geçti.

30.03.2019-15:34 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-15:26) İYİ Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Özal Beysum ve 24 Partili İstifa Ederek AK Parti'ye Geçti

Van'da İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Özal Beysüm ve yanındaki 24 genç, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. AK Parti'ye katılan Beysüm ve yanındakilere, rozetlerini takan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva gençlerle bir arada olmanın enerjisi ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Özal Beysüm, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adar Fidan ve Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mir Ahmet Hakan, AK Parti seçim ofisini ziyaret etti.

ROZETLERİNİ AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NECDET TAKVA TAKTI

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Beysüm ve yanındakilere, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva rozetlerini taktı.

Beysüm, yaptığı açıklamada, İYİ Parti mensubu 24 gençle birlikte seçime bir gün kala partilerinden istifa etme kararı verdiklerini ifade etti.

"GENÇLERİMİZLE BERABER İSTİFAMIZI KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURUYORUZ"

Milli değerlere sahip çıkmak için fedakar bir fikirle hareket ettiklerini söyleyen Beysüm, şunları söyledi:

"İYİ Parti'nin takındığı duruşun ülke ve devlet çıkarlarından uzaklaştığı ve bizlere hizmet etmediğini gençler olarak fark ettik. Gençlerimizle birlikte istifamızı kamuoyuna saygıyla açıklıyoruz. Bu açıdan kendimize en yakın parti olarak AK Parti'yi görüp bu oluşumun içine girmeye karar verdik. Bu kararımızın ardında sonuna dek durup Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin milli ve beka çıkarlarını gözeterek ilerleyeceğimize söz veriyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal