İYİ Parti Seçim Arabasında Çalan Müzik Partilileri Kızdırdı

İYİ Parti seçim arabasında çalan şarkı, cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı. Seçim müziği İYİ Partilileri şoke etti.

13.06.2018-17:36 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-17:38)

Seçime günler kala siyasi partiler seçim kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmalarının olmazsa olmazları ise miting arabaları. Sokak sokak gezerek partilerinin sesini seçmene duyurmayı amaçlayan seçim arabaları, seçim çalışmasının önemli bir unsuru.  

İYİ parti seçim arabasının çaldığı şarkı ise herkesi şaşırttı. İYİ Parti seçim arabasında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) seçim müziğinin çalması İYİ Partilileri çok kızdırdı.

Telefon kamerası ile kayıt altına alınan bu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi çekti. Birçok farklı yorum alan bu olay, ‘’Minibüs şoföründen bile oy alamazlar’’ diye yorumlandı.

CHP’DE DE BENZER BİR DURUM YAŞANMIŞTI

Dün Zonguldak’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istemişti.

Zonguldak’tan aday olan diğer CHP milletvekili adayı Merve Kır’la birlikte memleketi olan Karadeniz Ereğli ilçesinde esnafı ziyaret eden CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş, 24 Haziran günü yapılacak genel seçimlerde partisi tarafından tekrardan aday gösterildiği anımsattı ve girdiği bir dükkanda “Cumhurbaşkanlığında Reis’e oy verebilirsiniz. Bir sorun yok. Kızmayız, darılmayız. Ama milletvekilliğinde kendimize oy istiyoruz. İkiye bölelim bu kez oylarımızı. Ereğlimizden çıkanı destekleyelim” şeklinde konuşmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal