İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'la Tartışan Yusuf Özoğlu Konuştu

İstanbul Pendik'te İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'la yaşadığı tartışma gündeme oturan Bayburtlu Yusuf Özoğlu konuştu. Yusuf olaya "Eyvallah" deyip geçtiğini söyleyerek, "Sonuçta benim bir büyüğüm" dedi.

29.03.2019-14:50 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-14:40) İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'la Tartışan Yusuf Özoğlu Konuştu

İstanbul Pendik'te AK Parti broşürü dağıtan Bayburtlu Yusuf Özoğlu'un, İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'la yaptığı konuşma sosyal medyada gündeme oturmuştu. Bayburtlu Yusuf, mesele ile alakalı açıklamada "Sonuçta benim bir büyüğüm." dedi.

İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın, evine gelen AK Partili Yusuf'la yaptığı konuşma sosyal medyada kullanıcıların tepkisini toplamıştı.

ÖZOĞLU'NA KALIN'DAN DESTEK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya sayfası Twitter'dan bu mesele ile alakalı bir mesaj yayınladı. Gencin duruşunu öven Kalın, "Yusuf kardeşim. Senin bu edebin, sabrın, vakarın ve asaletin, maruz kaldığın çirkinliği ve kötülüğü yenecek" dedi.

BAYBURTLU YUSUF: 'EYVALLAH' DEDİM ÇÜNKÜ...

Mesele alakalı açıklama yapan Bayburtlu Yusuf, "Tepkisine 'Eyvallah' dedim çünkü karşımdaki bir kadındı. Gerçi fark etmez, erkek olsa bile tepkim değişmezdi. Sonuçta benim bir büyüğüm. Bugün olsa tavrım gene aynı olurdu, değişen bir şey olmazdı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal