İYİ Parti Pendik İlçe Kurulu Üyesi Mine Koraş Bayburtlu Gençle Alay Etti

İyi Parti'nin Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın AK Partili gönüllü bir genci aşağılamaya çalıştığı video sosyal medyada büyük tepki topladı.

29.03.2019-13:23 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-17:37)

Bugün 29 Mart 2019. Her gün kadar bir gün. Ancak bir farkla... Bugün bir video ile bu ülkenin evlatlarından birinin incitilmeye çalışıldığı bir yafta ile karşılaştı sosyal medya. İyi Parti'nin ilk günden beri adına hiç denk gelmeyen bir hadisesi daha ne yazık ki vuku buldu.

Bir kadın, kadınlık kimliğini bir genci ezmeye çalışırken utandırdı. Gönüllü bir genç. Ne para, ne pul, ne övgü, ne kısır bir döngü telaşı olmaksızın inandığının peşinde bir genci; incitme teşebbüsünde bulundu, İyi Parti'nin Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş.

ADI İYİ, KENDİSİ BİR HAYLİ KÖTÜ PARTİNİN AKLI YOKLUK İÇİNDEKİ ÜYESİNDEN HAKARET

Siyasetin ışığı karanlığından elbette daha büyüktür. Yükü ağırdır siyasetçinin. Zira yüklendiği gençliktir, gelecektir. AK Parti'nin seçim projelerini kapı kapı gezen Bayburtlu gönüllü bir genci balkonuna bir ''Mahlukat çağırır'' edasıyla çağıran bu kadın, çağırdığı mahlukatın dilinde olduğunun farkında olmadan bu gönüllü genci ezmeye, onunla alay etmeye çalıştı.

Bu hadise vuku bulurken tavrından ödün vermeyen, duruşunu en baştaki ''Cumhurbaşkanı''nın o dik, mağrur duruşundan aldığı çok belli olan bu genç, saygıda kusur etmeden alay edildiğini bildiği halde sükun içinde, bir kadına davranılması gerektiği gibi davranarak oradan uzaklaşıyor.

Bir genç, bir kadına her şeyden önce bir insana nasıl davranacağını ölçerek, tartarak gösterirken, bir kadın; İyi Parti'nin karanlık ittifakının, adeta bir diş bilemesinin timsali gibi edepsizleşiyor.

 

15 TEMMUZ'DA, GEZİ'DE HÜKÜMET DEVRİLSİN İSTEDİ, HAYALİNE NAİL OLAMADI, OLAMAYACAK

Mine Koraş adındaki İyi Partili Kadının 15 Temmuz ve Gezi Dönemi'nde de AK Parti düşmanlığı yaptığı ve iktidarın darbelerle devrilmesini arzulayan paylaşımlarda bulunduğu öğrenildi.

BİR NESİL KEFENLE GERDİ GÖVDESİNİ TANKA, TÜFEĞE, 3-5 ZİLLET TİMSALİYLE DAVAYA KÜSMEZ!

Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde  bir gencin kendisinden konfernas girişinde istediği şiir talebini yerine getirdiği gün, gençler aşık olmuştu ''Zindan'' şiiriyle davaya. Hangi alay, hangi hakaret gönüllü olmaktan alıkoyardı artık bu nesli? Dünyayı artık 100er metre aralıklarla değil her santimetresiyle seven bu nesil, davayla sevdikleri bu yolu ne İyi Parti ne de onlar gibi düşünenleri görmeksizin yürüyeceklerdir, ''Alay''ına karşı...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal