İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den Yeni Parti İddialarına İlk Yorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti girişimleriyle alakalı yaptığı açıklamada "Türkiye açısından iyi olacağına inanıyorum. Çeşitlilik güzel bir şeydir" dedi.

11.07.2019-09:16 - (Son Güncelleme: 11.07.2019-09:12)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yeni parti kuracağı söylentileriyle alakalı, "Türkiye bakımından iyi olacağına inanıyorum. Çeşitlilik güzel bir şeydir. Tekçiliğin Türkiye'yi ne hale getirdiği meydanda. Böyle bir yola gireceklerse başarılar dilerim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis'te bir grup basın mensubunun sorularını cevapladı.

YENİ PARTİ YORUMU

Gazete Duvar'ın haberine göre; Akşener, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile AK Parti kurucu üyeliğinden istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yeni parti kuracağı ile alakalı iddialar ile söz hususu partiler kurulursa, bunların AK Parti'ye nasıl yansıyacağı doğrultusundaki sorular ardından şunları söyledi:

"AK Parti'ye nasıl yansıyacağını bugün görüp söyleme olanağına sahip değilim. Fakat hem Sayın Davutoğlu'nun hem Sayın Babacan'ın bir veya iki ayrı parti kurmalarının Türkiye bakımından iyi olacağına inanıyorum. Çeşitlilik güzel bir şeydir. Tekçiliğin Türkiye'yi ne hale getirdiği meydanda. Bu sebeple gerçekten kendilerine, eğer böyle bir yola gireceklerse başarılar dilerim. Fakat tabiki ilk gözlerini çevirecekleri yer AK Parti seçmenidir, doğaldır, o alanı tanıyorlar. Sayın Erdoğan'ın bundan böyle teksif olacağı, bütün her şeyi ile takip edeceği bu iki arkadaşımızın kuracağı partiler olacaktır diye düşünüyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal