İYİ Parti Lideri Akşener'den Soylu'nun İstifasına Yönelik Açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa kararını değerlendirdi. Akşener, "Hatayı ve başarısızlığı kabullenmek, sorumluluğunu üstlenmek olgunluk gerektirir." dedi.

13.04.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-09:46) İYİ Parti Lideri Akşener'den Soylu'nun İstifasına Yönelik Açıklama

Geçtiğimiz cuma günü İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar kapsamında hafta sonu 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu karar sonrası halk sokaklarda açık bulduğu dükkanlara akın ederken, eleştiriler de beraberinde geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kararı hatalı olarak değerlendirdi ve tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirterek istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. 

"OLGUN DAVRANIŞ NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Konuyla ilgili olarak birçok açıklama gelirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Soylu'nun istifasını değerlendirdi. Akşener yaptığı paylaşımda, "Hatayı ve başarısızlığı kabullenmek, sorumluluğunu üstlenmek olgunluk gerektirir. Sayın Süleyman Soylu'ya göstermiş olduğu olgun davranış nedeniyle teşekkür ediyorum. Aynı olgunluğu başarısızlıklarıyla birer marka haline gelmiş Damat'tan ve Tarım Bakanı'ndan da bekliyorum..." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal