İYİ Parti Lideri Akşener'den Brunson İddiası: Uçağı Hazırdı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rahip Brunson'ın serbest bırakılması ile alakalı çok sert açıklamalar yaptı. Akşener, Brunson'ın duruşması başlamadan uçağının hazır beklediğini söyleyerek, "Bağımsız mahkeme masalını geçin" dedi.

16.10.2018-10:45 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-10:36) İYİ Parti Lideri Akşener'den Brunson İddiası: Uçağı Hazırdı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin Meclis'teki grup toplantısında açıklamalar yaptı.

Akşener'in konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde;

Türkiye canımız pahasına koruyacağımız bir emanettir. Biz bu emanete talibiz. Türkiye bizim kaderimizdir. Razıyız ve niyetliyiz. Halkın her problemini izlemeyi sürdüreceğiz.

Çarşıda pazarda zabıtaya etiket kontrol ettiriyorlar. Bu biçimde enflasyonun düşeceğini sanıyorlar. Ne yapalım biz de otoyollara köprülere geçiş parası için zabıta mı yollayalım?

16 sene devam edne borçlanma ekonomisinin sonuna vardık.

Emekliye sabit maaşlıya zam yapın rahatlasınlar diyoruz ses yok. Elektrik faturasında TRT payını kaldırın diyoruz ses yok.

Bizi dinlemiyor fakat Allah var ABD'nin her sözünü dinliyor yerine getiriyor.

'PAPAZIN UÇTUĞUNU DUYMAMIŞTIK'

Erdoğan bir tek anketlere bakıyor. Koltuk sallanıyor. AK Parti'nin raf ömrü bitti. Papaz kaçtı lafını bilirdik de uçtuğunu görmemiştik. Sayesinde duyduk, gördük. Her şeyi her türlü felaketi seninle gördük. Daha kötüsü ne olacak. Bizi tehdit mi ediyorsun. Rızkını veren Allah'tır.

Enflasyonu kimin artırdığını öğrendik. Meğer bütün esnaf kafa kafaya vermiş ekonomimize karşı harekete geçmiş.

Duyurulan planın özeti bu. Plan enflasyonla değil esnafla mücadele planı.

RAHİP BRUNSON'UN SERBEST BIRAKILMASI

O milyon dolarlık uçaklarla uçan 'fakir'e sesleniyorum. Papaz uçtu, elbisesi kaldı. Bir zamanlar diyordun ya 'gerekirse papaz elbisesi giyerim' diye. Buyur artık giyebilirsin. Bağımsız mahkemeler hikayesini geç, sayın Erdoğan. 12 ekimden günler öncesi ABD'de hazırlıklar gerçekleştirildi. Mahkeme başlamadan uçağı pist başına alındı. Karşılama heyeti hazırlandı. Trump'la Twitter'dan konuuyorsunuz. Kimi kandırıyorsunuz? 'Al papazı ver papazı' diyordun. Papazı verdin gitti. Ne aldın? Kimi aldın? En başından sana söyledik. Söz ağızdan çıktı bari geri adım atma dedik. Biz dik dur dedik, sen diz çöktün. Kabadayılık gene havada kaldı. Bir defa olsun ettiğin sözün arkasında dur da nazarlığın olsun. O kadar hızlı dönüyorsun ki lafımız denk gelmiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal