İYİ Parti Kurucusu Canlı Yayında İstifa Edip MHP'ye Geçti!

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Av. Oğuzhan Türk, Halk TV canlı yayınında istifa ederek MHP'ye geçtiğini açıkladı. Türk, binlerce İYİ Partilinin de MHP'ye geçmeyi düşündüğünü söyledi.

13.10.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-12:18)

Halk TV'de Çağlar Cilara'ya konuk olan İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Av. Oğuzhan Türk canlı yayında partisinden istifa edip yeniden MHP'ye geçti. Türk, açıklamasında "Devlet Bahçeli kollarını açtı, ülkücülere de yakışan MHP'ye dönmektir" sözlerini kullandı.

İYİ PARTİ KURUCULARI ARASINDAYDI

MHP'de İstanbul İl Başkan Yardımcılığı da gerçekleştiren Oğuzhan Türk, İYİ Parti kurucuları içinde bulundu. Uzun zaman İYİ Parti lideri Meral Akşener ile hareket eden Türk, bazen partisine dönük eleştiriler yapıyordu.

BAHÇELİ ÇAĞRIDA BULUNDU

Oğuzhan Türk, MHP lideri Devlet Bahçeli'den gelen, "İzlenen stratejilerden sebeple rahatsızlık duyan, geçmişte bize kırgın ve kızgın olsa da pişmanlık duyan her arkadaşımı kucaklıyor yürekten selamlarımı iletiyorum. İşte kapı sonuna dek açık" biçimindeki davetin sorulması ardından canlı yayında İYİ Parti'den istifa edip MHP'ye geçeceğini bildirdi.

"İYİ PARTİ'DEN İSTİFAMI VERİYORUM"

"İYİ Parti'nin içinde ülkücülerin çok önemli rahatsızlığı var" diyen Oğuzhan Türk, "İYİ Parti'den istifa ediyorum. Sayın Devlet Bahçeli kollarını açtı ülkücülere de yakışan gitmektir" dedi.

"BİNLERCE ÜLKÜCÜ MHP'YE GEÇMEYE ÇALIŞIYOR"

Binlerce İYİ Partili ülkücünün MHP'ye gitmeyi düşündüğünü söyleyen Türk, "7 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'nin içinde olan ülkücülerin çoğu AKP ile koalisyona girmediği için Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Ülkücüler niçin devlet idare etmeye talip olmuyor diye Bahçeli'ye saldırdı. Geldiğimiz süreçte 7 Haziran'da niçin koalisyon kurmadın diye eleştirilen Devlet Bahçeli şimdi niçin koalisyon kurdun diye eleştiriliyor. Bu eleştirileri gerçekleştiren yalnızca ben değilim, yüzlerce, belki binlerce ülkücü MHP'ye gitmeyi düşünüyor" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal